Geel vestje

Geel vestje

Geel… op dit moment de favoriete kleur van mijn twee jarig dochtertje. Het is ook een mooie, vrolijke en zonnige kleur en dat doet mij ook denken aan het warme weer van nu. Ik haalde de wol van de Zeeman, de super soft in de kleur geel en bedacht mij wat ik ervan wilde maken voor haar. 

Ik kwam dit super schattige patroon tegen van Hobbii voor een shrug, een soort bolero, die je uit 1 lap haakt. Je hebt er niet veel wol voor nodig en zo maakte ik dit vestje met ongeveer 75 gram totaal (1,5 bol wol) voor 2 jarig meisje. Het patroon is beschreven ook in grotere maten, tot 10 jaar! Dus mocht ze eruit groeien, dan haak ik gewoon weer net zo gemakkelijk een nieuwe in favoriete kleur van dat moment.

Het is een heerlijk vestje geworden, voor als het net even te koud is, om zo aan te trekken. De link van het gratis patroon kan je hieronder vinden. Ga je ook zo’n heerlijk vestje maken?

LINK

One thought on “Geel vestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *