Baby rimpelrokje naaien

Baby rimpelrokje naaien

Ik besloot om de naaimachine er weer eens bij te pakken en iets “simpels” te maken voor onze kleinste spruit.

Een baby rimpelrokje maatje 56 !

Dit had ik nog niet eerder gedaan (oke het resultaat is niet 100% perfect, maar niet gek voor de eerste keer). Het is leuk om te maken, je hebt er weinig stof voor nodig en vooral het staat zo schattig!

Ik paste de beschrijving zelf aan, aangezien de maten gaan van 2 tot 12 jaar en ik deze té leuk vond om zo lang erop te moeten wachten.

Ik gebruikte een lapje katoenen stof van 17 hoogte en breedte 55 cm en ongeveer 38 cm elastiek voor maatje 56. Achteraf had de breedte best nog 10 cm bij gekund, zodat je nog meer rimpels kunt maken in het rokje. Maar dit was ook prima naar mijn idee.

De beschrijving voor het rimpelrokje maken kan je hier vinden. Laat je je jouw resultaat ook zien ?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *