Gele babydeken haken

Gele babydeken haken

Deze mooie vintage baby deken haakte ik speciaal voor mijn baby op komst. Twee dagen voor de bevalling was de deken klaar, precies op tijd!

Ons meisje ligt heerlijk in de warme deken en hij is lekker groot, zodat je je kindje er goed in kunt wikkelen.

Ik heb deze deken gehaakt met Scheepjes soft fun. Dit is een speciaal zacht katoen.

Over deze deken heb ik langere tijd gehaakt, ik pakte hem op wanneer ik er zin in had. Al met al ongeveer heb ik er 3 maanden over gedaan. Als ik het sneller had gehaakt dan denk ik dat je er ongeveer minimaal een paar weken ervoor moet uit trekken (tenzij je heel snel bent en continue kunt door haken).

Het patroon bestaat uit alleen maar stokjes haken, dus simpel te maken (ook voor beginners!) én je kan dit relaxed bijvoorbeeld voor de tv doen. Ik haakte de deken op de momenten dat ik moest wachten in de wachtkamer voor controles van de zwangerschap. Vaak moet je dan toch lang wachten, en dat kwam mij wel goed uit. Toch nuttig mijn tijd besteden als je toch moet wachten.

De link naar het haak patroon kan je hier vinden.


One thought on “Gele babydeken haken

  1. Wat geweldig leuk, om het dekentje hier terug te zien. En zo lief, die foto met je baby. Ik heb de deken al in veel kleuren voorbij zien komen, en het patroontje is in al die kleuren heel erg mooi! Bedankt voor het delen van de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *