Info

Ben je geïnteresseerd in mijn fotografie en wil je ook een mooie fotoshoot?

Ik fotografeer portretten, gezinnen, newborn, bruiloften, modellen.
Iedereen is welkom voor een mooie fotoshoot, afgestemd op jouw wensen.

Samen bespreken we van tevoren jouw wensen voor een fotoshoot en daarna maken we een afspraak (op locatie naar keuze) voor de fotoshoot. Wil je liever een fotoshoot in de studio, dan gaat de voorkeur uit dat deze wordt gepland bij mij thuis in Heerhugowaard, waar ik alle ruimte heb om de studio op te zetten.

Tarieven

Voor een fotoshoot op locatie/in de studio vraag ik €50 p.p. (ex. reiskosten).

Wat krijg je hiervoor?

  • Fotoshoot van ongeveer een uur
  • De foto’s netjes afgewerkt en bewerkt, zodat je er op je best uit ziet (natuurlijke bewerking)
  • Ongeveer 15 foto’s (afhankelijk hoe snel de fotoshoot verloopt) als digitaal bestand toegestuurd via mail
  • De foto’s zijn portfolio waardig (voor modellen)

 

Vragen en antwoorden

Heeft u een officiële pasfoto nodig? Dan verwijs ik je graag door naar een fotohokje bij de gemeente of in de buurt. Er zijn helaas heel veel regels verbonden aan het maken van officiële pasfoto’s.
Ga je trouwen? Gefeliciteerd! Wil je graag meer weten over een trouwreportage, dan nodig ik je uit om een mail te sturen voor meer info. Ik hanteer een budget pakket hiervoor geheel op maat.
Ben je nog géén 18 jaar en ouder? Dan heb je toestemming nodig van je ouder(s) of voogd op papier.
Ik fotografeer geen (bedekt) naakt.
Vraag je reiskosten?
Ja. Binnen Heerhugowaard vraag ik géén reiskosten, maar daar buiten geldt 0,30 cent per kilometer.
Wil je kleding wisselen tijdens een fotoshoot? Helaas voor de tarieven (budget) die ik vraag is er te weinig tijd om uitgebreid van kleding te wisselen. Zorg dat je iets aantrekt waar je je fijn in voelt.
Kan ik de foto’s bestellen bij jou? Nee. Je krijgt een digitale foto, welke je zelf dient af te drukken (advies: max A4 formaat, groter kan de kwaliteit beïnvloeden van de afdruk).
Met hoeveel mensen mag ik op de foto in de studio? Vanaf 3 personen of meer is het niet mogelijk om in de fotostudio te fotograferen. De fotoshoot zal dan altijd op locatie plaatsvinden. Grote groepen vanaf 10 personen kunnen groepskorting krijgen van €10 per persoon.
Kan er ook meer tijd voor een fotoshoot worden gereserveerd en wat kost mij dit? Ja, natuurlijk kan dat. Per half uur meer vraag ik per persoon €25 euro (ex.reiskosten).
Ik wil graag een newborn fotoshoot, wat kost het? Een newborn fotoshoot kost meer tijd en reserveer ik standaard anderhalf uur voor. Het tarief ligt dan ook iets hoger voor deze fotoshoot en kost €75 per gezin.

Wil je meer info of staat je vraag er niet tussen? Mail mij dan!